BocaBoca Restaurant, les tapes portades a l’excel·lència

 

BocaBoca és un d’aquells llocs que mereix una visita sí o sí, visita obligatòria si ets per Barcelona. El restaurant va obrir les seves portes fa relativament poc, el 5 de desembre de 2016, i amb poc més d’un any s’ha establert com una referència en tapes de disseny a la gran ciutat. Parafrasejant al mestre Serrat, BocaBoca va néixer al Mediterrani, fet que es veu en el disseny càlid i modern, en l’acompanyament de música ambient i en els sabors i els plats que formen les opcions gastronòmiques d’aquest local meravellós.

 

El dia que vàrem fer la visita al restaurant ens va atendre Carles, l’encarregat, encantador i atent, que ens va exposar la història del BocaBoca i la filosofia del mateix. El local està dividit en dues plantes i amb un aforament d’unes 50 persones ofereix menús entre setmana per poc més d’onze euros i carta per uns 25 Euros per persona. Al BocaBoca pots fer un mos, tastar un dels seus còctels propis (o decantar-te per un de més tradicional) i degustar un ampli ventall de tales selectes, i és el que nosaltres vam fer.

La degustació va consistir en una bona selecció de plats de la carta, començant pels “raviolis d’ànec i foie, amb salsa d’Oporto” i els “mini bikinis de cua de bou amb romesco i maionesa de remolatxa“, dos plats molt interessants.

Per continuar, “fals havà de cua de bou amb la seva cendra“, que ens va meravellar amb la seva presentació, i l’ “arròs d’ànec amb el seu tataki”, cuinat amb brou de pollastre i ànec, i gra carnaroli.

De seguida vam seguir amb els “peixets fregits BocaBoca amb alfàbrega“, el “tataki de tonyina amb poma àcida i maionesa d’alfàbrega” i la “pota de pop amb parmentier, crema de calçots i salsa romesco“.

I per acabar, dues postres molt recomanables, el “cheese cake” cremós i especial, i la mítica “Sacher”, de Baileys, xocolata blanca amb la seva escuma i bombó líquid.

 

Esperem que amb aquesta crònica se us hagi obert la gana i ja tingueu buscat un dia a l’agenda per tal de visitar BocaBoca.

Ens veiem en el següent bloc!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.