BocaBoca Restaurant, les tapes portades a l’excel·lència

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

 

BocaBoca és un d’aquells llocs que mereix una visita sí o sí, visita obligatòria si ets per Barcelona. El restaurant va obrir les seves portes fa relativament poc, el 5 de desembre de 2016, i amb poc més d’un any s’ha establert com una referència en tapes de disseny a la gran ciutat. Parafrasejant al mestre Serrat, BocaBoca va néixer al Mediterrani, fet que es veu en el disseny càlid i modern, en l’acompanyament de música ambient i en els sabors i els plats que formen les opcions gastronòmiques d’aquest local meravellós.

 

El dia que vàrem fer la visita al restaurant ens va atendre Carles, l’encarregat, encantador i atent, que ens va exposar la història del BocaBoca i la filosofia del mateix. El local està dividit en dues plantes i amb un aforament d’unes 50 persones ofereix menús entre setmana per poc més d’onze euros i carta per uns 25 Euros per persona. Al BocaBoca pots fer un mos, tastar un dels seus còctels propis (o decantar-te per un de més tradicional) i degustar un ampli ventall de tales selectes, i és el que nosaltres vam fer.

La degustació va consistir en una bona selecció de plats de la carta, començant pels “raviolis d’ànec i foie, amb salsa d’Oporto” i els “mini bikinis de cua de bou amb romesco i maionesa de remolatxa“, dos plats molt interessants.

Per continuar, “fals havà de cua de bou amb la seva cendra“, que ens va meravellar amb la seva presentació, i l’ “arròs d’ànec amb el seu tataki”, cuinat amb brou de pollastre i ànec, i gra carnaroli.

De seguida vam seguir amb els “peixets fregits BocaBoca amb alfàbrega“, el “tataki de tonyina amb poma àcida i maionesa d’alfàbrega” i la “pota de pop amb parmentier, crema de calçots i salsa romesco“.

I per acabar, dues postres molt recomanables, el “cheese cake” cremós i especial, i la mítica “Sacher”, de Baileys, xocolata blanca amb la seva escuma i bombó líquid.

 

Esperem que amb aquesta crònica se us hagi obert la gana i ja tingueu buscat un dia a l’agenda per tal de visitar BocaBoca.

Ens veiem en el següent bloc!

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.