Hostal del Carme, aires d’abans, amabilitat d’ara…

L’Hostal del Carme és un d’aquells llocs d’abans amb aires d’actualitat i modernitat que fa que, des del moment en què entres per la porta, ja et sentis com a casa. L’establiment va obrir ara fa 57 anys i actualment es portat per la quarta generació de la família, que, el dia que vam visitar L’Hostal, ens va atendre al complert (la Marta, el Pere i el Josep Maria, els tres germans,  i la Maria, la seva mare).

L’hostal (amb 35 habitacions dobles), conegudíssim a la contrada, presenta un menú entre setmana per poc més de 14 € (zona bar) i per 27€ (a la part de restaurant), que va ser el menú que vàrem prendre nosaltres, format per cargols a la llauna, amanida de formatge de cabra (dos plats amb productes de proximitat), “chuletón” a la pedra (acompanyat de verdures a la brasa) i, per acabar, i de postres, crepe suzette (feta al moment per la cambrera de la sala i acompanyada de taronja natural i una reducció de Grand Marnier i gelat de vainilla).

 

Esperem que ben aviat busqueu un cap de setmana per anar-hi i i gaudir de l’espai únic i la cuina catalana que ofereixen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.