Hostal del Carme, aires d’abans, amabilitat d’ara…

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

L’Hostal del Carme és un d’aquells llocs d’abans amb aires d’actualitat i modernitat que fa que, des del moment en què entres per la porta, ja et sentis com a casa. L’establiment va obrir ara fa 57 anys i actualment es portat per la quarta generació de la família, que, el dia que vam visitar L’Hostal, ens va atendre al complert (la Marta, el Pere i el Josep Maria, els tres germans,  i la Maria, la seva mare).

L’hostal (amb 35 habitacions dobles), conegudíssim a la contrada, presenta un menú entre setmana per poc més de 14 € (zona bar) i per 27€ (a la part de restaurant), que va ser el menú que vàrem prendre nosaltres, format per cargols a la llauna, amanida de formatge de cabra (dos plats amb productes de proximitat), “chuletón” a la pedra (acompanyat de verdures a la brasa) i, per acabar, i de postres, crepe suzette (feta al moment per la cambrera de la sala i acompanyada de taronja natural i una reducció de Grand Marnier i gelat de vainilla).

 

Esperem que ben aviat busqueu un cap de setmana per anar-hi i i gaudir de l’espai únic i la cuina catalana que ofereixen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.