Spoonik, una experiència inigualable

Dinar o sopar a un restaurant, per a nosaltres, no sol suposar gaire sorpresa, doncs tenim molt interioritzat tot el procés, els components, el servei… que suposa una bona experiència gastronòmica. Però, l’esquema es trenca quan parlem d’ Spoonik, doncs la música, les imatges, les projeccions a la taula… formen part d’aquest viatge gastronòmic que discorre per Colòmbia, Mèxic i per la conca mediterrània.

 

El viatge de degustació que vam realitzar (anomenat “Festival”) començava amb una copa de capa i un cítric de meló, per, de seguida, endinsar-nos en la part més íntima del restaurant, la cuina, on vam poder conèixer l’equip que fa la màgia; concretament, quatre dones, que són les encarregades de realitzar tots els plats amb una exigència extraordinària.

El viatge continuava amb uns “snacks” que representaven les diferents cultures de les que procedeix l’equip de Spoonik. Ja a taula, comença la música, una lleu melodia percutida i instrumental, pròpia de Sud-Amèrica, que et permet gaudir dels aperitius “oda al blat de moro” i “tamal cruixent”. Seguidament “temps de ceviches” i el moment, tal vegada, més espectacular de l’experiència: Jon, rodejat de llums blaves, elaborant en directe el “cocoloco ice cream”, espectacular gelat tant pel seu gust refrescant com pel procediment d’el·laboració.

El “Sorell marinat i fumat” es va presentar acompanyat d’uns auriculars en els que es podia sentir una sèrie de sons marítims que et transporten a la grandiositat dels oceans i les platges paradisíaques més allunyades, però també a les més properes, per seguir degustant l’ “Enconat de Mar i Muntanya” i el “Lingot de Galta de vedella”.

Finalment, van arribar les postres, el “iogurt natural de 7 texturas”, el “Mole blanco” i per a mi la joia de la corona, els “Petits Fours de Jaime”, tots ells amb una presentació excepcional.

Però, de ben segur, no hauria estat una experiència complerta si no fos pel maridatge de cervesa, vins i caves, amb el qual vam acompanyar el sopar, que va permetre arrodonir una vetllada d’allò més única.

L’experiència a Spoonik és encara més enriquidora, doncs, en alguns moments, la projecció d’imatges i vídeos a les taules, o la presència de música ambient variada que acompanya la funció, converteix el menú en una vivència per repetir. Però, no us podem explicar totes les sorpreses, convé que les acabeu de descobrir per vosaltres mateixos! Us animeu a provar? Ens veiem en el següent bloc!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.