Hostal Palouet de Segarra, tranquil·litat i exclusivitat a les terres de Lleida

Al tranquil i petit poble de Palouet, a la província de Lleida, es troba l’Hostal i restaurant Palouet de Segarra, un lloc increïble situat a la casa Pairal de Can Xuriguera, que data del 1601, i que es troba al centre del reduït poblet. Totalment reformada, però mantenint l’encant únic de les cases antigues, és un lloc excepcional per desconnectar i respirar tranquil·litat.

En el mateix edifici, a la planta alta, hi ha l’hostal, amb unes quantes habitacions d’encant sense igual. Disposa de piscina i zona chill-out, per passar-hi refrescants tardes sense pensar en res més que en gaudir del moment.

La tranquil·litat de la comarca, del poble i de l’Hostal, és difícilment superable. És un lloc ideal per a celebracions d’empresa, sobretot, entre setmana, on pots disposar de tot l’espai de forma exclusiva, que també es pot reservar per a realitzar celebracions familiars o reunions d’amics, per exemple.

El menjar del restaurant combina tocs tradicionals amb elaboracions i enfocs avantguardistes, que convé provar, a més de plats molt tradicionals i arrelats a la zona, com els cargols a la llauna. En definitiva, és un hotel que mai decepciona. A més, el tracte és proper i amable.

Esperem que us hagi agradat el post, ens veiem en altres publicacions!
Restaurants de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.