Hostal Palouet de Segarra, tranquil·litat i exclusivitat a les terres de Lleida

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Al tranquil i petit poble de Palouet, a la província de Lleida, es troba l’Hostal i restaurant Palouet de Segarra, un lloc increïble situat a la casa Pairal de Can Xuriguera, que data del 1601, i que es troba al centre del reduït poblet. Totalment reformada, però mantenint l’encant únic de les cases antigues, és un lloc excepcional per desconnectar i respirar tranquil·litat.

En el mateix edifici, a la planta alta, hi ha l’hostal, amb unes quantes habitacions d’encant sense igual. Disposa de piscina i zona chill-out, per passar-hi refrescants tardes sense pensar en res més que en gaudir del moment.

La tranquil·litat de la comarca, del poble i de l’Hostal, és difícilment superable. És un lloc ideal per a celebracions d’empresa, sobretot, entre setmana, on pots disposar de tot l’espai de forma exclusiva, que també es pot reservar per a realitzar celebracions familiars o reunions d’amics, per exemple.

El menjar del restaurant combina tocs tradicionals amb elaboracions i enfocs avantguardistes, que convé provar, a més de plats molt tradicionals i arrelats a la zona, com els cargols a la llauna. En definitiva, és un hotel que mai decepciona. A més, el tracte és proper i amable.

Esperem que us hagi agradat el post, ens veiem en altres publicacions!
Restaurants de Catalunya

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.