Mas Duc, vocació per l’excel·lència

Dins d’una masia catalana del segle XVIII es troba l’hotel Mas Duc, on disposen de diferents tipus d’habitacions (dobles, suites, familiars, amb terrassa…), adaptables a totes les necessitats. En elles els clients poden gaudir de bon menjar, d’un ambient idíl·lic i relaxat, de passejos pels amplis jardins, o prendre una copa a la piscina. A més, des de les habitacions, es tenen vistes dels Pirineus i de les Guilleries.

Ha estat regentat durant l’últim any per Manuel, el seu fill Marc i la seva futura dona Alejandra, tots amb experiència en el sector i amb familiars que també estan dins el negoci de l’hoteleria. Fruit de tota aquesta experiència acumulada i de la vocació per fer les estades dels seus clients perfectes, n’ha sorgit un hotel únic i reputat a la zona.

Alguns dels plats que s’ofereixen al Mas Duc són: el timbal d’escalivada amb formatge de cabra, les patates braves, les anxoves de l’escala amb pa amb tomàquet, la brotxeta de mozzarella i tomàquet de l’hort i de postres les trufes amb nata.

Però, aquests només són alguns exemples de l’amplíssima opció gastronòmica, ja que van canviant la carta segons la temporada.

Esperem que us hagi agradat el post, ens veiem en altres publicacions!
Restaurants de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.