Nou Mediterrani, la cova del Mediterrani

La cova del Mediterrani us espera, així que… què esteu esperant? El restaurant Nou Mediterrani, amb tres plantes, és un lloc especialment acollidor on poder gaudir de la millor gastronomia mediterrània, ja sigui a través de les seves tapes i platets com a través de la seva variada carta.  Allí podreu degustar caldosos i arrossos, fricandós, galtes, medallons de filet, fesols a la riojana… plats nostres, dels d’abans, dels que tots guardem a la memòria que ens cuinaven les nostres àvies i les nostres mares. El resultat gastronòmic del Nou Mediterrani és fruit d’un gran treball en equip, del saber fer, del treball i de la dedicació a la seva feina, d’Angel, el cap de sala, de Laura, la directora del restaurant, de Maritza, la directora de comunicació i d’Enrique Gómez, cap de cuina, que fusionen cuina típicament espanyola amb plats i ingredients típicament catalans, una gran idea com a ambaixada del mestissatge que es pot trobar a la ciutat de Barcelona.

 

 

Però el restaurant Mediterrani, que fa uns quants anys que funciona tot i que recentment ha canviat de gerència, ofereix també alguns valors addicionals: a la planta de sota hi ha un “tablao” flamenc, on es fan actuacions regularment, així que esdevé un lloc ideal per convidar als teus amics estrangers que vulguin fer un tastet de folklore castís a la ciutat de Barcelona. Tot sovint, també, fan actuacions de jazz al mateix local, de manera que la proposta musical és força variada.

Si voleu fer una escapada diferent, original i única entre setmana, no us perdeu el Nou Mediterràni.

Us esperem al proper blog!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.