Arribar a Muxia és com arribar a casa, doncs el comensal rep una càlida i propera benvinguda. Muxia s’inspira en Galícia, en la seva tradició gastronòmica, en els seus productes arquetípics… però és molt més que tot això! Amb una decoració senzilla i un producte saborós i espectacular, fa seva la màxima de què s’ha de convèncer pel gust als clients per a què aquests tornin.
Als dos restaurants que Muxia té a l’Hospitalet de Llobregat el producte de mercat, fresc, de quilòmetre cero, és el rei, i serveix per crear arrossos espectaculars i, fins a un total de 32 tapes, que fan de Muxia un local reconegudíssim a la ciutat de l’Hospitalet. Per a tota la resta, producte gallec 100% (empanades, carn de vedella, ingredients per als caldos…) Els caps de setmana val la pena estar atent a les propostes i especialitats de la casa, suggeriments que preparen de forma puntual amb producte 100% de temporada.
Muxia és un restaurant proper, casolà i familiar, ideal per a les celebracions més íntimes amb els teus, per xerrar i gaudir d’un excel·lent àpat amb els més estimats. Si hi estàs aprop, val la pena que t’hi passis. La nostra visita a Muxia va ser realment un plaer, i vàrem poder degustar diferents plats de la seva extensa carta. L’inici va passar per una tapa de pop i unes carxofes ben cuinades, seguírem amb un arròs espectacular amb llamàntol i acabàrem amb un tros de pastís gallec.
Ja ho sabeu, teniu una cita amb Muxia
Fins al proper blog