Museu del Vermut, la tradició del vermut renovada

Si esteu per Reus i voleu tenir una experiència 100% recomanable, passeu pel Museu del Vermut, un bar-restaurant-vermuteria-museu que s’alça en el que, fins fa uns anys, era una fàbrica, de construcció modernista, orientada a la producció de gorres i boines per a homes.

En aquest espai amb 6 sales, una barra i una terrassa, podreu fer una copa, prendre fins a 30 varietats diferents de vermut, delectar-vos amb plats escollit de la carta o del menú, menjar unes tapes o passejar pel museu, amb més de 5.000 articles dedicats al món del vermut. Disposen d’una àmplia i atractiva carta que es renova dues o tres vegades l’any i d’un menú diari que ho fa cada setmana. És ideal per anar-hi amb la parella, però sobretot, per a les grans celebracions on la colla augmenta. L’aforament ho diu tot: 185 persones.

Fabriquen el vermut Cori, amb la recepta passada de pares a fills, que es caracteritza per ser fresc, amb un toc dolç, d’amargor controlada i equilibrada, i lleugerament cítric. No dubteu en demanar-lo i provar-lo, és un dels reclams de la visita. I res millor per acompanyar-lo que tastar un bon grapat de plats de la seva oferta gastronòmica basada en la varietat, el producte de proximitat i de temporada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.