Muxia, cuina gallega i de mercat a l’Hospitalet de Llobregat

Arribar a Muxia és com arribar a casa, doncs el comensal rep una càlida i propera benvinguda. Muxia s’inspira en Galícia, en la seva tradició gastronòmica, en els seus productes arquetípics… però és molt més que tot això! Amb una decoració senzilla i un producte saborós i espectacular, fa seva la màxima de què s’ha de convèncer pel gust als clients per a què aquests tornin.

 

Als dos restaurants que Muxia té a l’Hospitalet de Llobregat el producte de mercat, fresc, de quilòmetre cero, és el rei, i serveix per crear arrossos espectaculars i, fins a un total de 32 tapes, que fan de Muxia un local reconegudíssim a la ciutat de l’Hospitalet. Per a tota la resta, producte gallec 100% (empanades, carn de vedella, ingredients per als caldos…) Els caps de setmana val la pena estar atent a les propostes i especialitats de la casa, suggeriments que preparen de forma puntual amb producte 100% de temporada.

 

Muxia és un restaurant proper, casolà i familiar, ideal per a les celebracions més íntimes amb els teus, per xerrar i gaudir d’un excel·lent àpat amb els més estimats. Si hi estàs aprop, val la pena que t’hi passis. La nostra visita a Muxia va ser realment un plaer, i vàrem poder degustar diferents plats de la seva extensa carta. L’inici va passar per una tapa de pop i unes carxofes ben cuinades, seguírem amb un arròs espectacular amb llamàntol  i acabàrem amb un tros de pastís gallec.

 

Ja ho sabeu, teniu una cita amb Muxia

Fins al proper blog

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.