La Reciclària, la reconversió està en marxa!

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

 

¿Us imagineu un espai ampli, diàfan, amb gran presència d’elements de fusta i de plantes, on poder fer activitats manuals, aprendre a reparar la vostra bicicleta, intercanviar i reutilitzar elements de segona mà i on, a més, trobar una cuina respectuosa, sostenible, sana amb alta presència vegetariana i vegana? Doncs la Judith, la Karin i el Joan, van imaginar-ho, i ho van fer possible a La Reciclària, al barri del Remei de Vic.

En una nau que, anteriorment, va ser paller i taller mecànic, avui trobem aquest espai multi-usos on, en un racó, disposes d’eines per reparar tots aquells elements de casa que s’han trencat o ja no funcionen (un nino, la bicicleta, un transistor…), en un altre, pots aprendre bricolatge o upcycling (supra-reciclatge, consistent en la transformació d’un element sense ús o per llençar en un altre de major utilitat), en un altre, escoltar música en directe, en una altre, jugar amb els nens a la casa de l’arbre, i al llarg de tot l’espai, prendre alguna cosa, dinar o sopar de manera sana, respectuosa i responsable.

En aquest racó increïble és possible fer quasi de tot: tallers d’alimentació saludable, xerrades de consum coherent i d’ecologia urbana, col·loquis de viatges solidaris i d’energia renovable, habitatge sostenible o voluntariat

I, per als més petits de la casa, La Reciclària també té moltes coses a oferir: tallers de cuina pensats i preparats especialment per a ells, tallers de reciclatge per a nens, classes i tallers de circ, berenars saludables

En resum, La Reciclària és un d’aquests llocs on cada racó expressa la sensibilitat i l’amor per fer les coses bé, pel respecte a la natura i la preocupació sana i alegre de fer totes aquelles petites coses que sí podem fer per tenir un futur millor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.