La Reciclària, la reconversió està en marxa!

 

¿Us imagineu un espai ampli, diàfan, amb gran presència d’elements de fusta i de plantes, on poder fer activitats manuals, aprendre a reparar la vostra bicicleta, intercanviar i reutilitzar elements de segona mà i on, a més, trobar una cuina respectuosa, sostenible, sana amb alta presència vegetariana i vegana? Doncs la Judith, la Karin i el Joan, van imaginar-ho, i ho van fer possible a La Reciclària, al barri del Remei de Vic.

En una nau que, anteriorment, va ser paller i taller mecànic, avui trobem aquest espai multi-usos on, en un racó, disposes d’eines per reparar tots aquells elements de casa que s’han trencat o ja no funcionen (un nino, la bicicleta, un transistor…), en un altre, pots aprendre bricolatge o upcycling (supra-reciclatge, consistent en la transformació d’un element sense ús o per llençar en un altre de major utilitat), en un altre, escoltar música en directe, en una altre, jugar amb els nens a la casa de l’arbre, i al llarg de tot l’espai, prendre alguna cosa, dinar o sopar de manera sana, respectuosa i responsable.

En aquest racó increïble és possible fer quasi de tot: tallers d’alimentació saludable, xerrades de consum coherent i d’ecologia urbana, col·loquis de viatges solidaris i d’energia renovable, habitatge sostenible o voluntariat

I, per als més petits de la casa, La Reciclària també té moltes coses a oferir: tallers de cuina pensats i preparats especialment per a ells, tallers de reciclatge per a nens, classes i tallers de circ, berenars saludables

En resum, La Reciclària és un d’aquests llocs on cada racó expressa la sensibilitat i l’amor per fer les coses bé, pel respecte a la natura i la preocupació sana i alegre de fer totes aquelles petites coses que sí podem fer per tenir un futur millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.