El món gastronòmic de Restaurant Gut

En ple barri de Gràcia podeu trobar el Restaurant Gut. Va ser en Joan, el seu propietari, qui amb altres amics, el va obrir, ja fa 8 anys. Elaboren plats de cuina mediterrània i plats de cuina internacional. Aquest fet fa que, molta gent d’arreu del món, vagi a menjar al Restaurant Gut. Estimen que el 40% de la seva clientela és estrangera, i quan viatgen a Barcelona, aprofiten per visitar aquest establiment, referent de la cuina internacional.

Des de sempre ofereixen una proposta gastronòmica que té en compte a aquelles persones amb intoleràncies o al·lèrgies alimentàries, evitant al mínim cuinar els seus plats amb ingredients que continguin els al·lèrgens més habituals o bé adaptant completament alguns dels seus plats.

Disposen d’un Menú diari i diferent cada dia laborable, a un preu de 13 €/persona. També ofereixen una àmplia Carta. A les nits i els caps de setmana podeu gaudir dels plats de la seva Carta i, a més, fer una copa o un còctel després de sopar, a la barra del local.

Experiència molt recomanable, tant pel seu menjar, com pel tracte personal i l’ambient càlid i acollidor que es respira. Cerquen que el comensal es senti atès, còmode i sorprès amb els seus plats i l’atenció de tot el personal, i podem dir que ho aconsegueixen.

Podeu visitar la seva web: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.