Hostal Restaurant Crisami

 

 


L’Hostal Restaurant Crisami és un d’aquells llocs on només entrar ja et sents com a casa. L’establiment va obrir el 1986 i, actualment, és la Cristina, la segona generació, la que està al capdavant del mateix i qui, en la nostra visita, ens va explicar i posar al dia de tota la història que hi ha al darrere de les parets del Crisami.


L’hostal  (amb 15 habitacions) ofereix, a més d’una atenció delicada i exquisida, una oferta gastronòmica que el fa conegut arreu. Menús entre setmana, per 14 Euros, a l’altura dels més exigents, amb, per exemple, patates a la cassola amb botifarra, fricandó amb xampinyons, brownie, pastís de formatge… tot cuinat amb productes de proximitat, locals i de km.0, preservant els gustos i textures.


Però, a l’hostal Restaurant Crisami, no solament podeu dormir, descansar o menjar, també podeu organitzar activitats i experiències per Solsona, allí us ajudaran a fer-ho. Esperem que ben aviat busqueu un cap de setmana per anar-hi i i gaudir d’una experiència única.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.