Hostal Restaurant Crisami

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

 

 


L’Hostal Restaurant Crisami és un d’aquells llocs on només entrar ja et sents com a casa. L’establiment va obrir el 1986 i, actualment, és la Cristina, la segona generació, la que està al capdavant del mateix i qui, en la nostra visita, ens va explicar i posar al dia de tota la història que hi ha al darrere de les parets del Crisami.


L’hostal  (amb 15 habitacions) ofereix, a més d’una atenció delicada i exquisida, una oferta gastronòmica que el fa conegut arreu. Menús entre setmana, per 14 Euros, a l’altura dels més exigents, amb, per exemple, patates a la cassola amb botifarra, fricandó amb xampinyons, brownie, pastís de formatge… tot cuinat amb productes de proximitat, locals i de km.0, preservant els gustos i textures.


Però, a l’hostal Restaurant Crisami, no solament podeu dormir, descansar o menjar, també podeu organitzar activitats i experiències per Solsona, allí us ajudaran a fer-ho. Esperem que ben aviat busqueu un cap de setmana per anar-hi i i gaudir d’una experiència única.

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.