VdGust és més que un restaurant

Situat al cor de Sant Cugat del Vallès, aquesta vegada hem fet un descobriment gastronòmic d’allò més interessant que ens agradaria compartir amb vosaltres. Es tracta del restaurant VdGust. Si poguéssim definir-lo d’alguna manera, diríem que VdGust és més que un restaurant: és una experiència dissenyada especialment per gaudir tant dels sentits, com d’altres persones mentre vius un moment únic.

Pel que fa a la seva oferta gastronòmica, destacar que VdGust disposa d’una carta pensada per a compartir amb qui vulguis. Tot i que cal destacar que no fan menú de migdia, l’especialitat d’aquest indret és la de combinar molts sabors i textures a través dels ingredients més frescos, aconseguint crear una oferta gastronòmica molt variada i pensada especialment per compartir, picotejar i menjar bé, a més a més de menjar sa. Ah! I per si no ho sabíeu… VdGust és un restaurant pet friendly!

Especialment, els preus de VdGust són molt raonables, i més tenint en compte la seva localització i l’oscil·lació de preus respecte a altres restaurants de la zona. A més a més, descobrireu que en les seves obres gastronòmiques la qualitat i elegància son un element imprescindible del vostre tast. Us recomanem 100% que visiteu VdGust i visqueu en primera persona la seva experiència sensorial!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.