Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Descripció

Restaurant de cuina d’autor amb matisos aportats per tots els viatges culinaris i professionals que ha fet el seu xef, en Ferran Cerro. Això fa que la visita al restaurant sigui un autèntic viatge gastronòmic amb l’al·licient que està cuinat, majoritàriament, amb producte de proximitat, escollit cada matí del mercat de Reus. Carta amb creacions gastronòmiques que es renoven constantment.

Dades d'interés

Després de passar per les millors cuines del panorama actual i aprendre de referents extraordinaris, en Ferran torna a la ciutat que el va veure néixer per obrir el seu propi restaurant. Destaca la juventud i les ganes d'innovar a la cuina de tot l'equip del restaurant.

Opinió personal

“Tot i que la carta es renova constantment, us posem alguns exemples dels plats dels que podeu gaudir. Com a entrant, podeu prendre amanides, cremes o sopes fredes d'allò més sorprenents. Per exemple, una sopa freda de síndria i tomàquet, o bé una lasagna 100% vegetal. De segon plat, s'ofereix peix fresc de llotja del dia, o si escolliu carn, podeu trobar carn de xai, magret d'ànec o guatlla. Destaca també la gran varietat en l'apartat dels arrosos. Arròs de gamba, o de guatlla, i fins i tot arròs de formatge de cabra. I a l'hora de les postres, ja caureu absolutament rendits. Podeu escollir entre postres com, gelat de pal casolà, carrot cake amb cardamom o pastís de formatge amb fruita de la passió. Com veieu, tota una aventura gastronòmica! ”

Info

Veure pàgina web