UNEIX-TE

Des de 2017 promovent i divulgant la gastronomia que es fa a casa nostra

Restaurants de Catalunya es va crear l’any 2017. Des d’aleshores hem treballat per donar visibilitat a la cuina que es fa a casa nostra, ajudant als restaurants a tenir notorietat i a explotar les possibilitats que donen les noves tecnologies. Vam nèixer i som aquí per ajudar a un dels sectors més importants del nostre país.

DONA'T A CONÈIXER

Et donem a conèixer a través dels nostres mitjans digitals, incloent instagrams, facebook i pàgina web. Més de 70.000 seguidors totals i més de 300.000 visites mensuals ens avalen.

FORMA PART DE LA COMUNITAT

Disposa del teu espai a la nostra web. Els teus clients i els seguidors de Restaurants de Catalunya podran reservar taula, comprar el teu take-away, i moltes més coses!

ET MANTENIM INFORMAT

Rep periòdicament tota la informació del món de la restauració i no et perdis res. Els nostres consultors el posaran al dia de tot el que passa i et pot afectar!

GESTIONA MILLOR EL TEU NEGOCI

Pregunta tot el que vulguis al teu consultor i no oblidis informar-te de com disposar dels descomptes i preus especials dels que únicament els membres poden aprofitar-se.

ESDEVENIMENTS

Deixa’t convidar i participa als esdeveniments més importants i especials relacionats amb el sector. Jornades gastronòmiques, fires, gales benèfiques, “a 4 mans”...

RESTAURANTS DE CATALUNYA

Uneix-te a la comunitat i descobreix tot el que podem fer per tu!

Preguntes freqüents

Posa’t en contacte amb nosaltres a través d’alguna de les vies disponibles i un consultor et trucarà.

Formar part de la comunitat és totalment gratuït. Amb aquesta membresia rebràs molts serveis pensats per i per als restaurants. De totes maneres, existeixen serveis prèmium, pels que sí existeix una quota.

Ja som més de 250 restaurants membres, xifra que segueix creixent cada dia. Esperem que el proper de la llista siguis tu!

El nostre objectiu és ajudar el sector, oferint als restaurants serveis, productes i ajuda que, per ells mateixos, poden tenir dificultat per aconseguir.

Al 2017 hi havia pocs restaurants que usesin les xarxes socials o internet de manera important al seu dia a dia; nosaltres vam ser dels primers a ajudar-los en aquesta presència digital.

Ara, la nostra ajuda és molt més àmplia! Contacta amb nosaltres i t’explicarem com et podem ajudar!

Restaurants de Catalunya està format per tothom: restaurants, amants de la gastronomia i per l’equip de Restaurants de Catalunya.

Sempre us escoltem a tots i fem cas a les vostres inquietuts i necessitats. Tens alguna idea o et cal alguna cosa que no oferim? Explica’ns què et cal i farem el possible per oferir-ho!