Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Descripció

VdGust és un restaurant situat al cor de Sant Cugat del Vallès, molt pròxim de Barcelona. L'essència d'aquest oasi gastronòmic en mig de Sant Cugat es troba relacionada amb el fet de compartir els plats i tapes que us prepararan, ja que la seva carta està dissenyada per compartir, experimentar i descobrir textures a través de menjar i ingredients d'alta qualitat.

Dades d'interés

Cal destacar que tot i no fer menú de migdia (està tancat), el seu concepte gastronòmic es troba adaptat totalment a la seva carta per compartir amb amics o família, inclús amb la teva mascota ja que és un local pet friendly! A més de gaudir de la vostra experiència a VdGust, podreu descobrir algunes nits de música en viu per exaltar encara més l'essència d'aquest indret gastronòmic: viure una experiència sensorial a través dels vostres sentits. I per si no ho sabíeu, VdGust va guanyar l'última edició de la Ruta de Tapes d'Estrella Damm a Sant Cugat amb 3 tasts de torrades gratinades.

Opinió personal

“VdGust és més que un restaurant, VdGust és una experiència sensorial dissenyada especialment per ser viscuda amb més persones al cor de Sant Cugat del Vallès. El seu concepte de restaurant trenca amb els estereotips al presentar una oferta gastronòmica de gran qualitat i a preus molt raonables a la zona on se situa. Si estàs buscant fer una escapada gastronòmica al voltant de Barcelona amb amics, en parella o en família, VdGust és el lloc perfecte!”

Info

Veure pàgina web