Descripció

SORA ofereix un servei a l’alçada de les persones més exigents, amb una carta acurada i variada de Sushi, que no deixa indiferent ningú. L’amplitud de la carta, on, a més de sushi trobem propostes mexicanes, cocktails amb fruita fresca, la fusió del típicament japonès amb cuina mediterrània, l’opció de take away, càtering, o la possibilitat de fer esdeveniments al restaurant, en un reservat, o fins i tot, a porta tancada, fan de Sora una excel·lent opció. Tot això acompanyat d’un tracte exquisit i un bon ambient.

Dades d'interés

Els divendres i dissabtes pots gaudir de: DJ, monòlegs, festes temàtiques... entre altres sorpreses. Moltes de les seves propostes, com el NigiFoie i el NigiBlue, han estat premiades pel concurs Ganxet Pintxo com millor tapa de l'any.

Opinió personal

“La gran varietat de plats ofertats i el seu sabor i presentació sorprenen. Des dels clàssics de la cuina japonesa com makis, nigiris, udons i gyozas, a hot nigiris i hot califòrnies, fets de foie, formatge de cabra, formatge blau... No et perdis l'especial Sora. ”

Info

Veure pàgina web