Descripció

A l'entrada de Castellvell del Camp, a prop de Reus, pots descobrir un restaurant remodelat amb molta experiència anterior, que ofereix uns plats únics a la zona. Renovació de la cuina de l’àvia que persegueix l’excel·lència, tot amb un tracte molt professional i atent cap al client en un espai ampli.

Dades d'interés

La decoració està feta per un dissenyador que va reformar totalment el local fa pocs anys. Impressiona la posada en escena dels cambrers, molt atents al començal i l'extensió de la bodega.

Opinió personal

“Alguns exemples de plats rústics però moderns són: el ravioli de gambes i porros, on la pasta és casolana i el lleuger gust de la gamba s’acompanya amb tocs cítrics i verduretes; carxofes amb romesco, pernil i xampinyons; “cocotxes” de lluç amb patata i ceba tendra, un plat molt melós en boca; daus de filet amb foie i bolets, simplement deliciós, fet que el fa un plat referent del restaurant. Dins de les postres destaquen: semifred de taronja amb codonyat i farcellets farcits amb crema catalana i fruites del bosc. ”

Info

Veure pàgina web