Descripció

Parlar de @XertaRestaurant és parlar del millor restaurant de cuina dedicada a les Terres de l'Ebre, però al cor de Barcelona. A més, és parlar de cuina de nivell, al més pur estil del chef @FranLopezChef Estrella Michelin guanyada al 2016 i ben merescuda... Sense cap dubte! Els seus plats estan protagonitzats principalment per productes marítims de qualitat, amb algun de carnívor, i un toc juganer a les postres!⠀ ⠀ Està ubicat a l'hotel @Ohla_Eixample, un hotel de 5* que no deixa indiferent a ningú.⠀ ⠀ Què hem tastat:⠀ ⠀ APERITIUS:⠀ ⠀ - Aperitius en caixa⠀ - Aperitius Xerta⠀ - Aperitius de marisc (ben acompanyat d'una copa de vi Pardas Rupestres, de Sitges)⠀ ⠀ PRINCIPALS:⠀ ⠀ - Coca de ventresca⠀ - Anguila Kabayaki ES-PEC-TA-CU-LAR! La salsa de bergamota li dóna un toc de 10 en boca, ben enfocat, tenint en compte la grasa de l'anguila⠀ - Arròs d'ortigues, acompanyat de vi blanc fet per ells: Gamberro del 2014 (DO Terra Alta) ⠀ - Rap amb salsa de codium⠀ - Garrí rostit acompanyat de vi negre fet per ells, i germà del vi blanc d'abans: Gamberro del 2014 Syrah, samsó, garnatxa negra i cabernet sauvignon⠀ ⠀ Com hem fet maridatge, també hem tastat altres vins espectaculars com l'Indià (garnatxa, fet per ells) 3 mesos en barrica, o l'Equilibrista (Garnatxa també)⠀ ⠀ POSTRES:⠀ ⠀ - Aigua i sabó⠀ - Taula d'embotits⠀ - Sandwich⠀

Dades d'interés

Carrer de Còrsega, 289 (08008 Barcelona)⠀ Horari: Dimarts a Dissabte: 13:00 a 16:00 | 20:00 a 23:00⠀ Diumenge i Dilluns: Tancat.⠀ Estrella Michelin guanyada al 2016⠀ Preu mig de 70€ a 150€/pax, segons el menú que triïs, o si fas maridatge o no. També tenen un menú executiu per menys de 40€! Els germans Lòpez (Fran i Quim) són els encarregats de la gastronomia del Xerta i del Villa Retiro, aquest últim amb una Estrella Michelin des del 2009.⠀ Telèfon: 937 37 90 80⠀ Mail: info@xertarestaurant.com⠀

Opinió personal

“Tot increïble, us deixem algunes fotos perquè us comenci a fer la boca aigua... Us animeu? Us encantarà! Nosaltres ja volem repetir...”

Info