Descripció

A primera línia de mar del port de Cambrils trobaràs aquest restaurant acollidor com pocs. Tota l’escènica de la cuina Mediterrània en cada plat, on l’objectiu és exaltar-ne els seus sabors i productes, en un ambient mariner.

Dades d'interés

Disposa d’una àmplia terrassa amb vistes al port. La propietària i fundadora de 89 anys, Magda, encara porta el local juntament amb el seu fill, de nom com el restaurant: Miquel.

Opinió personal

“Per començar, anxoves sobre pa torrat, cogombre y verduretes, un toc molt fresc a un entrant marítim. Com a principals destaquen: salpicó de llagostins amb amanida d’alvocat, sabors molt ben combinats; calamarsons amb carxofes i cigales, molt bona presentació i gust; turbot al forn amb patates i salsa; paella amb cloïsses, carxofes i calamarsons, plat molt melós on els sabors del mar s’han fos en l’arròs en la seva cocció lenta. I com a postres, coulant de xocolata casolà, amb acompanyament de gelat de coco, dens i fresc alhora. ”

Info

Veure pàgina web