Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Descripció

Al cor del Penedès es troba el Mas les Planes, un indret gastronòmic on es representa la millor essència de la cuina catalana amb un toc modern. La carn és un dels seus elements estrella i podreu degustar-los a través dels seus menús entre setmana per 15€, per a nens per 12,5€ i especial per 25€ (Diumenges).

Dades d'interés

Situat al polígon les Planes a la Bisbal del Penedès, el restaurant Mas les Planes és un lloc especialment creat per a mostrar al món tant la tècnica i passió del seu equip com els ingredients clau de la nostra terra en forma d'elaboracions gastronòmiques. Entre setmana, és el lloc ideal per a fer dinars de negocis donada la seva localització, i els caps de setmana converteix en el refugi gastronòmic perfecte per a famílies o persones que visiten aquesta zona del Penedès. Cal esmentar que, l'únic dia que tanquen les seves portes és el Dissabte. La resta de dies de la setmana obre les seves portes de 13:00H fins a les 17:00H.

Opinió personal

“Per als que ens agrada visitar llocs icònics a Catalunya culturalment parlant, disposar de llocs com el Mas les Planes és clau per conèixer més a fons tant els ingredients locals de la nostra terra, com el resultat final després d'aplicar-hi la tècnica i dedicació que representen tant el territori, com el propi restaurant”

Info