Descripció

Increïble complex turístic, situat a la comarca del Solsonès, a dos kilòmetres de la capital, Solsona, que consta d’hotel, restaurant, sala d’actes, discoteca, piscina, escenaris... que fan la delícia dels visitants. Les habitacions de l’hotel són lluminoses, amb terrassa, llits amples i confortables, bany gran i amb totes les comoditats. L’oferta gastronòmica és àmplia i de qualitat, amb ingredients 100% ecològics i de proximitat (disposen d’hort propi).

Dades d'interés

Hotel familiar inaugurat el 1994, que, des del 2015, està dirigit per Jordi Puig. Lloc ideal per anar amb família i per fer celebracions. Combinació perfecta d’espai, comoditat i gastronomia. Disposen d’una extensa varietat de menús adaptats a tots els gustos i necessitats, creacions de Joan Font Fontdevila, el xef de referència del restaurant.

Opinió personal

“Vam tenir l’oportunitat de provar el menú gourmet, que comença amb entrants com el “Lingot de foie amb codony” o el “coulant de patata violeta amb rovellons i botifarra negra”, de textura suau i deliciosa. A continuació, ens van conquistar uns entreteniments espectaculars, com són els “musclos gratinats al vi blanc”, que ens van deixar fascinats i els “llagostins a la brasa”, que també estaven boníssims. Com a plat principal i estrella destacar l’ “ànec guisat amb pera” i el “melós de vedella amb cremós de patata trufada” que estaven molt gustosos, cuinats amb molt d’amor (recomanables al 200%). Per acabar, les postres. Impressionant el “cheese cake de maduixes i crumble d’ametlles” i la “crema de capuccino amb pa de pessic de cafè.”

Info

Veure pàgina web