Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Descripció

Ches Burger and Bar és una hamburgueseria gourmet, totalment allunyada del que coneixem com a menjar ràpid, situada a Cambrils, fundada per Rodrigo i Karin. A Ches Burger l’hamburguesa és un producte selecte per degustar com si es tractés d'un plat d'estrella Michelin. La carta presenta un infinita varietat d’hamburgueses, "perritos" de 25 centímetres, amanides, carns, postres i còctels. Destaca la cuidada i animada decoració del local.

Dades d'interés

El logotip del restaurant, així com la decoració, és un homenatge a la mascota dels propietaris, tot un gest d'amor cap a les benvolgudes mascotes. Els fundadors del local treballen per innovar constantment, de manera que és possible trobar fusions de sabors i combinacions sorprenents que fan que cada visita sigui única.

Opinió personal

“Tots els productes són d’alta qualitat, de proximitat i frescos. Les hamburgueses són tot un espectacle de varietat, colors i sabors, sempre molt ben acompanyades de boníssimes patates fregides casolanes. Destacar també les patates braves, tot un clàssic i extraordinàriament delicioses, o els natxos o les costelles de porc. I per acabar l'àpat, unes bones postres o un bon còctel. ”

Info

Veure pàgina web