Descripció

Local petit però molt acollidor, amb racons plens d’encant, ambient modern i tranquil. El xef vol destacar en cada plat el producte principal, per això escull productes frescos, de zones properes, i els dóna tot el protagonisme, amb una cocció baixa i poc transformat, acompanyat de guarnicions austeres perquè no tapin el gust i qualitat del principal. També li agrada oferir varietat, de manera que els plats canvien constantment, depenen del producte que tingui i del que el client prefereixi, per tal de sorprendre’l. Bon indret per a les parelles i per les persones que trobin a faltar el millor de la cuina tradicional al centre de la ciutat.

Dades d'interés

El preu mitjà per persona és de 20€. Tenen plats del dia, que van canviant molt sovint cada temporada. El restaurant el porta un matrimoni amb experiència i el van obrir fa un any.

Opinió personal

“Cal destacar-ne tres plats: Primer, el tàrtar de tonyina blue finn amb guarnició de pèsols del Maresme sobre crema d’alvocat; la tonyina estava fresquíssima i els sabors ben combinats. Segon, daus de vedella i foie; sorprèn el gust de caramel•lització del plat; per una part el foie suau i per l’altra els talls de vedella, dens en boca. Tercer, cap i pota; la carn de melosa es desfà a la boca, conservant tot el seu gust; a la base presenta una salsa del concentrat de la cocció que lliga amb la potencia del plat. ”

Info

  • + Ian Martorell
  • + 20 de març de 2017
  • + Barcelona
Veure pàgina web