El Blog de Restaurants de Catalunya

Gastronomia al descobert

BocaBoca Restaurant, les tapes portades a l’excel·lència

BocaBoca Restaurant, les tapes portades a l’excel·lència

  BocaBoca és un d’aquells llocs que mereix una visita sí o sí, visita obligatòria si ets per Barcelona. El restaurant va obrir les seves portes fa relativament poc, el 5 de desembre de 2016, i amb poc més d’un any s’ha establert com una referència en tapes de disseny a la gran ciutat. ParafrasejantRead more about BocaBoca Restaurant, les tapes portades a l’excel·lència[…]

Spoonik, una experiència inigualable

Spoonik, una experiència inigualable

Dinar o sopar a un restaurant, per a nosaltres, no sol suposar gaire sorpresa, doncs tenim molt interioritzat tot el procés, els components, el servei… que suposa una bona experiència gastronòmica. Però, l’esquema es trenca quan parlem d’ Spoonik, doncs la música, les imatges, les projeccions a la taula… formen part d’aquest viatge gastronòmic queRead more about Spoonik, una experiència inigualable[…]

Nou Mediterrani, la cova del Mediterrani

Nou Mediterrani, la cova del Mediterrani

La cova del Mediterrani us espera, així que… què esteu esperant? El restaurant Nou Mediterrani, amb tres plantes, és un lloc especialment acollidor on poder gaudir de la millor gastronomia mediterrània, ja sigui a través de les seves tapes i platets com a través de la seva variada carta.  Allí podreu degustar caldosos i arrossos,Read more about Nou Mediterrani, la cova del Mediterrani[…]

Muxia, cuina gallega i de mercat a l’Hospitalet de Llobregat

Muxia, cuina gallega i de mercat a l’Hospitalet de Llobregat

Arribar a Muxia és com arribar a casa, doncs el comensal rep una càlida i propera benvinguda. Muxia s’inspira en Galícia, en la seva tradició gastronòmica, en els seus productes arquetípics… però és molt més que tot això! Amb una decoració senzilla i un producte saborós i espectacular, fa seva la màxima de què s’haRead more about Muxia, cuina gallega i de mercat a l’Hospitalet de Llobregat[…]

Museu del Vermut, la tradició del vermut renovada

Museu del Vermut, la tradició del vermut renovada

Si esteu per Reus i voleu tenir una experiència 100% recomanable, passeu pel Museu del Vermut, un bar-restaurant-vermuteria-museu que s’alça en el que, fins fa uns anys, era una fàbrica, de construcció modernista, orientada a la producció de gorres i boines per a homes. En aquest espai amb 6 sales, una barra i una terrassa, podreuRead more about Museu del Vermut, la tradició del vermut renovada[…]

La Reciclària, la reconversió està en marxa!

La Reciclària, la reconversió està en marxa!

  ¿Us imagineu un espai ampli, diàfan, amb gran presència d’elements de fusta i de plantes, on poder fer activitats manuals, aprendre a reparar la vostra bicicleta, intercanviar i reutilitzar elements de segona mà i on, a més, trobar una cuina respectuosa, sostenible, sana amb alta presència vegetariana i vegana? Doncs la Judith, la Karin iRead more about La Reciclària, la reconversió està en marxa![…]

La destil·leria, on tot comença

La destil·leria, on tot comença

La Destil·leria és un d’aquells restaurants per als que convé agafar el cotxe i desplaçar-se fins La Gironella. Un restaurant, de recent apertura, de disseny increïble i càlid. L’ambient, bonic i modern, amb tocs vintage, genera un espai agradable on compartir un àpat amb els amics, la família, o perquè no, amb aquella persona tan estimadaRead more about La destil·leria, on tot comença[…]

Albert Mendiola, coronat nou “Cuiner de l’any” al Fòrum Gastronòmic 2017

Albert Mendiola, coronat nou “Cuiner de l’any” al Fòrum Gastronòmic 2017

Restaurants de Catalunya va assistir, fa unes setmanes,  al Fòrum gastronòmic de Girona, a l’entrega dels premis a “Cuiner de l’any 2017”, on un dels nominats a aquest guardó era Sergi Roca, xef del Restaurant Equilibri (Navata, Girona), establiment membre de la nostra comunitat gastronòmica. Sergi Roca, com mostra la seva nominació a cuiner deRead more about Albert Mendiola, coronat nou “Cuiner de l’any” al Fòrum Gastronòmic 2017[…]