Descobreix l’essència del Penedès amb el Mas les Planes

La regió del Penedès és coneguda per albergar una part imprescindible de conèixer de la cultura gastronòmica i vinícola de Catalunya. Per aquesta raó, el millor lloc per descobrir l’essència més genuïna d’aquesta cultura és a la Bisbal del Penedès amb el ‘Mas les Planes’. Aquest restaurant situat al polígon Les Planes, simula el disseny arquitectònic d’un mas amb tots els elements que hi trobaríem, a més d’espais per als nens petits i molt de lloc per aparcar els cotxes. Donada la seva situació, es converteix en un lloc perfecte entre setmana per a clients de negocis procedents de les empreses al voltant, i en el lloc ideal els caps de setmana per a famílies i persones que visiten aquesta regió de Catalunya. Tot i que, descobrireu que qualsevol moment és ideal per descobrir la seva cuina!

Darrera del projecte gastronòmic ‘Mas les Planes’ hi trobem a un equip professional jove i amb gran passió en la creació de les seves obres gastronòmiques, destacant d’entre els seus plats estrella les seves especialitats en carns, a més a més d’una atenció molt bona durant la visita. D’entre els plats que vam degustar hi trobem l’entranya a la brasa amb salsa ximi-xurri, un arròs amb ceps i parmesà i un pop a la gallega amb parmentier de patata. Boníssim!

Pel que fa a la seva carta, es destaquen diferents menús en funció del moment de la setmana. Entre setmana hi trobarem el menú diari (15€) que inclou primers, segons, postres, aigua, vi i pa, mentre que els caps de setmana (diumenges) hi podreu trobar el Menú Especial per 25€. Es destaca també un menú especialment pensat per a nens de fins a 12 anys per 12,50€ amb 1 plat a escollir, aigua o refresc i postres incloses.

Definitivament, si estàs pensant a fer una visita per la zona del Penedès, has de visitar al ‘Mas les Planes’ i viure les seves elaboracions gastronòmiques, on la bona atenció al client i el bon menjar són elements imprescindibles del que serà la vostra experiència. Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.