És possible viure una experiència gastronòmica totalment automatitzada?

La resposta és, senzillament, !! I ara us preguntareu? Com? Doncs bé, tranquils, us expliquem com serà la vostra experiència en un “Supermercat-Restaurant Robòtic”.

Primer heu de descarregar l’app del Supermercat-Restaurant al vostre dispositiu mòbil i, automàticament, se us assignarà una taula a dintre de l’establiment. Ja no haureu d’esperar a que el cambrer us atengui si aquest està enfeinat. Ell també ho agrairà! En segon lloc, podreu vosaltres mateixos comprar, triar o fins i tot pescar el menjar que voleu que us cuinin, donar-lo per cuinar i…

Arribats a aquest punt, només heu d’asseure-us i esperar. És com si la vostra compra recent feta, és cuinés sola! En un obrir i tancar d’ulls, tindreu al vostre nas una safata automàtica, que circula ordenadament a través d’uns rails, que es pararà enfront de la vostra taula. Vosaltres només heu d’agafar el plat i posar-vos-el al davant. I l’amable safata – cambrera automàtica es retirarà fins que sigui l’hora de servir-vos algun altre plat. També és interessant l’opció per la qual, des de la vostra taula, i amb l’app descarregada al vostre dispositiu mòbil, podeu demanar més plats. Només cal que feu la petició i escanegeu el codi QR de la vostra taula. La comanda arribarà a la cuina, i en breu temps, tornareu a  rebre la visita de l’amable safata – cambrera automàtica. No és fascinant? Ahh, i per pagar no us preocupeu, se us carregarà, a través del vostre mòbil, a la vostra targeta de crèdit.

L’objectiu de tota aquesta automatització culinària no és eliminar treballadors, sinó optimitzar el temps del servei i organitzar molt millor les tasques al personal de cuina i de sala. Tots en surten beneficiats, professionals de la restauració i amants del bon menjar! Teniu ganes de visitar un restaurant totalment automatitzat? Ho podeu fer al Hema supermarket de Shanghai. Al darrera hi ha ni més ni menys que Alibaba, així que… poca broma.

Font imatges: La nación, El comercio, Página siete, Imagen Notícias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.