Komo To Loko. Japanese Food Truck

Actualment situada a Mont-Ras, però amb any i mig de vida, trobem la primera Food Truck Japonesa de Catalunya, Komo To Loko, que té l’afany de portar-nos la veritable i autèntica cuina oriental, completant una àmplia carta de sushi amb plats no tan coneguts pel gran públic.

 

Després de 6 anys aprenent d’un “itamae”, l’Aleix i la Mery van decidir obrir la seva Food Truck, això sí, amb la particularitat que aquesta estava orientada 100% a la cuina nipona, fet que els fa únics a tota Catalunya. Amb una carta de 17 plats i el plat del dia fan les delícies dels seus comensals, que, a partir de les 19h de la tarda, aprofiten per delectar-se a la petita terrasseta que envolta Komo To Loko.

A Komo To Loko utilitzen productes frescos per crear cada plat, fet que es nota perfectament a cada mos, i, a més, tots els ingredients típicament japonesos venen importants, per mantenir el gust i el sabor autèntic.

Komo To Loko és una experiència molt interessant i addictiva, que no us podeu perdre, així que…

 

Busqueu dia a la vostra agenda, prepareu el google maps… i cap a Mont-Ras!!!

                                       

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.