Ferran Cerro, viatge gastrònomic

Al cor de Reus, concretament al Carrer Sant Joan, trobem el Ferran Cerro, un  restaurant de cuina d’autor, amb matisos aportats per tots els viatges culinaris i professionals que ha fet el seu xef estrella, això sí, com no podia ser d’una altra manera, amb el toc personal de Ferran Cerro! Aquesta combinació de gustos, sabors, olors… converteixen l’experiència gastronòmica en un veritable viatge amb l’al·licient que es cuina amb producte de proximitat.

 

Després de passar per les millors cuines del panorama actual, com les de Rincón de Diego i La Grava (ben a la vora nostra) i altres més allunyades com el Celler de Can Roca, el restaurant Arzak, el restaurant Sant Pau (de Carme Ruscalleda) , i per la cuina de Nandu Juvany, Ferran torna a la ciutat que el va veure néixer per obrir el seu propi restaurant. Ja diu la dita “volta el món i torna al Born”.

La seva proposta és ideal tant per dinar com per sopar, doncs ofereix tres menús (S, M i L) amb els que combinar plats al teu gust. Triats els plats, la carta de vins disponible és d’allò més completa. La decoració del local, ben fresca i moderna, amb blancs i fusta clara, ajuden a la tranquil·litat i el gaudi que un busca en experiències com aquesta.

        

Vam poder degustar la seva carta on recomanem, especialment, l’escudella “ramen”, que de ben segur no us deixarà indiferents. El bacallà confitat amb “ratatouille” i tomàquet allat és una exquisidesa que no convé deixar de provar, així com l’arròs de gamba. Amb la modificació de carta, de tan sols fa uns dies, deixeu-vos seduir per l’Steak Tartar i per la Presa, marinada amb “bulgogi coreà”, formatges, patates i sèsam torrat.

 

 

Si voleu viure una experiència gastronòmica, amb tocs de tot el món, però amb les arrels ben fermes a la nostra terra, no ho dubteu i visiteu en Ferran Cerro.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.