Cereal Hunters: caçadors de cereals

Si esteu per Barcelona i voleu fer un esmorzar o berenar ben diferent, no ho dubteu i passeu pel Cereal Hunters Cafè, un bar-restaurant exclusivament de cereals i on respiren aires americans.

En aquest petit espai, amb una sala i una barra on complir els teus desitjos culinaris, podreu fer un àpat basat, només, en cereals. És un lloc ideal per anar-hi amb nens, amb els teus amics, amb la família… doncs es respira tranquil·litat, optimisme i una aire diferent que el fa únic. Està enfocat a tots aquells que vulguin desconnectar un instant de la rutina, ja sigui en cap de setmana o durant la jornada laboral, però també a tots aquells que vulguin agafar un ‘break’ o que busquin, fins i tot, un lloc curiós on treballar amb el seu portàtil o llegir.

Amb una varietat de 130 cereals, tant nacionals com importats, amb 18 tipologies de llet, tant vegetals com animals, 18 toppings per acabar d’endolcir el teu bol i 13 poptarts, Cereal Hunters és el paradís dels llépols. Si, a tot això, li afegim galetes importades directament des d’ Americà… la combinació ja és irresistible!

Si vols despertar aquell nen que portes a dins… passa’t per Cereal Hunters! I… si no estàs a Barcelona, no et preocupis!! Cereal Hunters està també a Madrid, a València, a Valladolid a Salamanca… i, aviat, encara a més punts de la geografia espanyola!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.