Cereal Hunters: caçadors de cereals

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Si esteu per Barcelona i voleu fer un esmorzar o berenar ben diferent, no ho dubteu i passeu pel Cereal Hunters Cafè, un bar-restaurant exclusivament de cereals i on respiren aires americans.

En aquest petit espai, amb una sala i una barra on complir els teus desitjos culinaris, podreu fer un àpat basat, només, en cereals. És un lloc ideal per anar-hi amb nens, amb els teus amics, amb la família… doncs es respira tranquil·litat, optimisme i una aire diferent que el fa únic. Està enfocat a tots aquells que vulguin desconnectar un instant de la rutina, ja sigui en cap de setmana o durant la jornada laboral, però també a tots aquells que vulguin agafar un ‘break’ o que busquin, fins i tot, un lloc curiós on treballar amb el seu portàtil o llegir.

Amb una varietat de 130 cereals, tant nacionals com importats, amb 18 tipologies de llet, tant vegetals com animals, 18 toppings per acabar d’endolcir el teu bol i 13 poptarts, Cereal Hunters és el paradís dels llépols. Si, a tot això, li afegim galetes importades directament des d’ Americà… la combinació ja és irresistible!

Si vols despertar aquell nen que portes a dins… passa’t per Cereal Hunters! I… si no estàs a Barcelona, no et preocupis!! Cereal Hunters està també a Madrid, a València, a Valladolid a Salamanca… i, aviat, encara a més punts de la geografia espanyola!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.