Mercerino, l’elegància a Vilafranca del Penedès

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Als peus de l’Hotel Casa Torner Guell, de 4 estrelles, està instal·lat un grandíssim restaurant que val la pena visitar. El Mercerino fa anys que existeix, però, molt recentment, ha canviat de gerència, així que vam voler anar a donar-li una ullada, a veure com respirava.

L’equip que ara mateix està al capdavant del Mercerino és jove, fresc, amb un respecte fantàstic pel producte autòcton, de temporada i kilòmetre zero, a la vegada que format en les darreres tècniques culinàries (esferificacions, fums…) El seu mestratge ja s’ha pogut veure abans, concretament a l’U Experiències Gastronòmiques, així que els que hagueu estat per Vilafranca segurament ja heu tastat el seu art en aquest local tan reconegut.

Restaurant Mercerino està molt ben situat, a una plaça molt cèntrica de Vilafranca, així que és quasi impossible no topar-se amb ell mentre visites aquesta ciutat del Penedès. Volem destacar el seu disseny, elegant, amb una terrassa interior íntima, zona de còctels i un menjador impecable, envoltat de cristall. Aquesta estètica cuidada i perfecta és l’embolcall ideal per una cuina que valora el producte i el sabor, però no perdent l’atreviment, atreviment que mostren Manel (cap de sala) i Carles (cap de cuina), que amb els seus vint-i-pocs, aporten la frescor que impregna Mercerino. Passeu pel restaurant i acabeu de conèixer tot l’equip!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada