413 publicacions i més de 10.000 gràcies

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

I va arribar el gran dia! El dia que celebràvem els resultats del treball realitzat durant tot l’any 2017! La nostra comunitat gastronòmica, que va començar el dia 6 de gener de l’any passat, assolia els 10.000 seguidors! Així que, l’equip de Restaurants de Catalunya vam sortir de la nostra oficina i vam posar el GPS direcció Taradell, per gaudir d’un dia tots junts envoltats de natura i tranquil·litat. Vam trigar una hora i mitja a arribar al Mas Can Clos, però va valer la pena! Només arribar, el propietari ens tenia el foc del mas encès i un porró de vermut casolà que tenia un gust a glòria. L’inici prometia!

 

Un cop provat el vermut, l’equip de Restaurants de Catalunya va iniciar la competició pel títol de campió del 1r torneig de tennis taula Mas Can Clos. Com els participants no tenien gaire pràctica, allò va esdevenir una veritable “patxanga” (molt divertida, per cert) i no hi va haver un campió clar… així que, al tió se li va concedir aquest honor!

Mentre alguns es jugaven la dignitat amb dues pales, altres preparaven el pica-pica i els calçots, perquè sí, vam iniciar la temporada de calçotades! Hem de confessar que som fans nº1 d’aquest producte i la seva forma tradicional de cuinar-lo i menjar-lo, i la preparació, el foc i la salsa, no ens van defraudar. I, com no podia ser d’una altra manera, una bona calçotada sempre va acompanyada de carn a la brasa!! Però, no tot era gresca! Mentre passava el dia, l’equip seguia mantenint viu el seu esperit reporter, generant contingut per a xarxes socials, fotos, vídeos i alguna que altra sorpresa que encara no us podem desvetllar. I entre rialles, anècdotes, curiositats i un ambient relaxat, que afavoria la conversa, la feina es feia menys dura! Un cop finalitzada la sobretaula va arribar el moment de posar la música, inflar els globus, obrir les ampolles de cava i brindar pels èxits assolits i pels que vindran.

 

 

Quan ja va arribar la nit vam posar rumb a Vic, direcció el restaurant la Reciclària, que forma part de Restaurants de Catalunya. Pels que no conegueu encara aquest magnífic lloc, heu de saber que és un espai gastronòmic amb una especial sensibilitat pel medi ambient, per la sostenibilitat, per les activitats manuals, per la reutilització i, per descomptat, pel menjar sà.

Totalment recomanat! Com era d’esperar, vam tenir un sopar fabulós i inclusiu per a tots els membres de l’equip, ja que el restaurant compta amb opcions vegetarianes i/o veganes.

I va arribar el moment final! El moment de bufar les espelmes tots junts i demanar que 2018 sigui igual o millor que aquest 2017 que ens ha vist néixer! El pastís, cortesia d’una de les nostres pastisseries de referència, la Ribalta de Barcelona.

Ha estat un any ple d’alegries, doncs, en molt poc temps, tots junts hem aconseguit que #RestaurantsDeCatalunya sigui la comunitat gastronòmica nº1 a Instagram. Quan diem “tots” ens referim a vosaltres, el nostres seguidors. Sabem que és un tòpic, però és la veritat, sense vosaltres no hauria estat possible!! Moltes gràcies!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada