Rasoterra, Bistrot vegetarià

Amb producte local i de proximitat, llevant la carn i el peix de l’oferta gastronòmica, un podria pensar que és impossible fer plats espectaculars que valguin la pena… i Rasoterra és una mostra de què ens equivoquem si pensem així: ells estan per demostrar-nos el contrari.

Tot i que es defineixen com un “restaurant normal, de cuina normal, sense carn ni peix”, per a la majoria de mortals això significa que és un restaurant vegetarià (i vegà). Posada aquesta etiqueta, és força normal que molta gent hi tingui certes reticències… per què he d’anar a un vegetarià si no ho sóc? Per què he de privar-me de segons quins ingredients?? Doncs, per a tots aquells que vulguin sortir de clixés i convencionalismes, Rasoterra és la solució. La solució per acceptar que no es tracta de renunciar a res, sinó tot al contrari, d’afegir a l’extraordinària experiència que és menjar fora de casa, tota una sèrie de valors de sostenibilitat, benestar, dedicació, amor pel producte, passió… que fan que la visita a Rasoterra transcendeixi d’un dinar o sopar normal.

Rasoterra és un vegetarià/vegà disposat a trencar tots els tòpics haguts i per haver (potser per això és considerat un dels quinze millors restaurants vegetarians del món) a la vegada que permet fruir del menjar amb tranquil·litat (forma part de la xarxa Slow Food Km0).

A Rasoterra podeu prendre unes tapes, gaudir del menú del dia o sopar tranquil·lament a la carta, assaborint tots els petits detalls que, d’acord amb la seva filosofia, constitueixen l’experiència Rasoterra: pa fet del dia amb massa mare, aigua micro-filtrada com a alternativa ecològica a l’aigua natural, plats elaborats amb ingredients de productors locals i del seu propi hort de Sant Feliu de Llobregat…

 

La nostra visita es va decantar pel menú degustació, format per una cinquena d’entrants més un principal, acompanyat de vins vegans, que ens va fer entendre perquè tantes persones, crítics gastronòmics, pàgines web, guies especialitzades… parlen tan bé d’aquest restaurant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.