La destil·leria, on tot comença

La Destil·leria és un d’aquells restaurants per als que convé agafar el cotxe i desplaçar-se fins La Gironella.

Un restaurant, de recent apertura, de disseny increïble i càlid. L’ambient, bonic i modern, amb tocs vintage, genera un espai agradable on compartir un àpat amb els amics, la família, o perquè no, amb aquella persona tan estimada per a tots nosaltres. El local, que fa uns anys ocupava una destil·leria d’anís, maralví, llimonada i taronjada, ara s’ha reconvertit en un restaurant digne de visitar.

El tracte que vam rebre dels cambrers i del xef, el Xevi, va ser exquisit, i convé ressaltar-ho expressament, doncs ens va ajudar a gaudir al 100% de l’experiència gastronòmica. Vam començar la vetllada emprenent el menú degustació, que per un preu molt correcte, et permet entrar en l’excel·lència gastronòmica de La Destil·leria.

El menú degustació que vàrem provar començava amb un aperitiu de crema de carbassó, per obrir la gana; seguidament, la “pizza a la nostra manera”, una interpretació molt interessant de la pizza, amb tomàquet confitat, oliva negra i burrata a part; en tercer lloc, el “tàrtar de vedella amb arròs orientat, salsa Ponzu de mostassa i ceps”;

 

Per continuar, els “noodles a la catalana”, que van ser un veritable descobriment, i que volem tornar a tastar aviat; per finalitzar els entrants, el “mini-burger de vedella amb ketchup de romaní” i, sense dubte, el nostre plat preferit, la “coca de cansalada amb pop, cotna de porc i oli picant”, simplement extraordinària.

 

De segons, “costella de porc a baixa temperatura, brandi de textures de taronja i carbassa”, i el “lluç marinat, salsa de cervesa, cremós de cibulet, xip de patata i espuma de cervesa negra”. Per acabar, i recomanable al cent per cent, les postres, “tiramisú amb gelat de cafè, crema de xocolata i gelatina d’ameratto”, i el “cheesecake amb gerds i xocolata”.

 

 

Si ens permeteu un consell, busqueu un dia a l’agenda i visiteu La Destil·leria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.