HOTEL-HOSTAL SPORT, una fonda amb tradició

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Falset, terra de vi, de muntanyes i de misteri. Allí, des de fa quasi 100 anys, l’Hostal Sport és un punt de referència de la gastronomia de les terres d’interior. 4 generacions proporcionant allotjament i experiències gastronòmiques increïbles, 4 generacions cuidant i mimant als hostes, 4 generacions enamorant als clients, que tornen acompanyats d’amics, fills i nets, doncs la vida passa, però l’excel·lència es manté.

 

Restaurants de Catalunya va tenir el goig de perdre’s per Falset i gaudir de la història i la tradició de la cuina catalana d’arrel d’una de les fondes de referència de Catalunya. El notari, el rector i el mestre del poble ja no s’allotgen a l’hostal, com feien fa mols anys en èpoques pretèrites, sinó que, en el seu lloc,  s’allotgen viatgers amants de l’enoturisme, famílies que passen les vacances per les terres del Priorat, i parelles que gaudeixen de la tranquil·litat i la calidesa d’aquest poble de la província de Tarragona.

 

L’establiment, a part del restaurant i de l’Hostal, disposa d’àmplies sales per tot tipus de celebracions, així com d’una terrassa espectacular on gaudir d’allò més la gastronomia autòctona, de la terra, que manté els sabors de sempre. L’Hostal Sport és un lloc perfecte per menjar cua de bou, escalivada, sopa de mandonguilles, bacallà amb mongetes del ganxet, i tots els altres plats de la cuina catalana que segur que manteniu en el record. I tot, per suposat, maridat amb els millors caldos del Priorat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada