Port Vell, una joia a Cambrils

Què millor que una pizza per matar la gana? I si és al costat del mar? Millor que millor!

Restaurants de Catalunya es va passar per Port Vell, un local, al passeig Marítim de Cambrils, des d’on es pot controlar el port d’aquesta bonica ciutat. Port Vell és un restaurant familiar especialitzat en cuina italiana, on cuiden tots els detalls per a què l’experiència gastronòmica sigui excel·lent. I, és clar, les pizzes són un dels múltiples reclams pels què t’has de passar per aquest restaurant, doncs els plats de marisc, de pasta, els plats sense gluten, o els postres, són solament algunes de les múltiples raons que t’han de portar a aquest excepcional local de Cambrils.

L’ambient és rústic, fet que el fa acollidor i casolà, i així és com et sents quasi, com si fossis a casa teva! Això sí, amb un exèrcit de cambrers i cuiners molt professionals, a la teva disposició i a la dels teus gustos i exigències!

 

Si t’hem de fer un suggeriment, sense cap dubte, t’hem de dir que provis la seva pizza Port Vell, val molt la pena! I desprès de l’àpat, estira les cames pel port d’aquesta petita i preciosa ciutat de la Costa Daurada. Val la pena perdre’s pels carreronets plens d’encant i de tendes i arribar fins al Parc del Pescador. Allí, sota els arbres, es pot fruir d’una tranquil·litat espectacular. Ahh, i els més agosarats, podeu caminar per l’espigó del port de Cambrils, des d’on es pot observar tota la flota. Us atreviu?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.