Hotel Can Puig, no hi ha millor lloc per perdre’s al Solsonès

Hotel Can Puig és un espectacular complex situat a la comarca del Solsonès, a dos kilòmetres de la capital, Solsona, i consta d’hotel (amb habitacions individuals i dobles), restaurant i sala d’actes, on podràs celebrar i gaudir de qualsevol esdeveniment amb els teus. Disposa de diferents sales, discoteca, escenaris…, entre altres equipaments i comoditats, que faran que estiguis millor que a casa teva.

 

I si, encara no t’ha convençut tot el que t’hem comentat, pensa que el complex disposa també de piscina i pista de tennis. Obert des de l’any 1994, s’ha convertir en una referència a la contornada, i, des que les noves generacions el van agafar, la seva cuina ha incrementat substancialment la seva qualitat.

La nostra experiència al complex va ser molt bona, doncs el servei és molt amable i agradable, les habitacions molt lluminoses, amb terrassa, els llits amples i confortables, el bany gran i amb totes les comoditats, de manera que es converteix en un lloc ideal per gaudir d’uns dies de vacances amb la màxima tranquil·litat.

L’oferta gastronòmica i de menús és molt àmplia i d’alta qualitat, els ingredients són de primera, 100% ecològics (ja que disposen d’hort propi, on cultiven tots els productes que utilitzen) i es tracten i cuiden amb tota la cura possible.

Entrant en detall, el cuiner Joan Font Fontdevila ens va delitar i enamorar amb el seu menú gourmet, que es realitza divendres nit, cap de setmana i festius.

D’entrants, “Lingot de foie amb codony” i “coulant de patata violeta amb rovellons i botifarra negra”.

A continuació, “musclos gratinats al vi blanc”, que ens van deixar fascinats, i uns “llagostins a la brasa”, que també estaven boníssim. Com a plats principals i estrella, “ànec guisat amb pera” i “melós de vedella amb cremós de patata trufada”.

Per acabar, “cheese cake de maduixes i crumble d’ametlles” i “crema de capuccino amb pa de pessic de cafè”. I, hem de dir, que aquest és un dels múltiples menús dels que disposa l’Hotel Can Puig, entre els que pots trobar el menú diari, el menú festival o diversos menús per a grups. Si encara no saps on celebrar el teu aniversari, el teu dinar d’empresa o la teva boda, ja saps un lloc per anar a visitar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.