“All Those” arrasa el TNC

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

El festival d’artesans i emprenedors gastronòmics de Barcelona va ser un complet èxit el passat 16 i 17 de Setembre, al Teatre Nacional de Catalunya (Barcelona), i vàrem tenir la sort de poder ser-hi, convidats per l’organització. Restaurants de Catalunya va gaudir de la mescla perfecta  entre street food, aliments artesans, cerveses, vins i tallers. Tot un espectacle de colors, olors i ganes de fer coses diferents!


Abans d’explicar-vos la nostra experiència volem fer una especial menció a Viqui Sanglas, qui ens va convidar a l’esdeveniment. Gràcies, per la teva culpa hem tornat amb 2 kg de més! De debò, moltes gràcies per convidar-nos. Ha estat un veritable plaer ser partícip del vostre esdeveniment!!


Entres, observes i olores. Començem amb bon peu. A un costat trobem tallers per a nens (i no tant nens) dirigits per Bon Aprofit i per Çukor, tallers on tothom s’uneix, en una rialla comú i en una felicitat que envaeix l’espai.

A l’altre costat, al mig, per tots llocs, un olor extraordinari que inunda el agradable i mític espai del TNC. Una mescla d’street food, aliments artesans, cerveses, vins, tallers… “Tot un espectacle de colors, olors i ganes de fer coses diferents”, així ho declaren les nostres companyes de la comunitat la Núria i la Marta.

La Marta no sap on mirar. Tots els detalls són macos i compten. Vol immortalitzar-ho tot amb la seva càmera. Té l’objectiu de fer fotos, com sempre, però també de gaudir d’aquell entorn i ambient tan familiar i agradable. El segon objectiu l’aconsegueix molt fàcilment, sense adonar-se, només tombant pel lloc, el primer és més difícil, hi ha tant per fotografiar!!

La Núria ho anota tot. Porta targetes de Restaurants de Catalunya a la mà i vol parlar amb tothom. Ens reconeixen molts propietaris d’street food i artesans. Nosaltres, com no pot ser d’altra manera, també. És fantàstic trobar-los allí!! I comença a haver un encontre visual amb tots ells, abraçades mentals (i no tan mentals), rialles i ànims mutus, que ens ajuden a seguir treballar molt i gaudir durant els dos dies de l’esdeveniment.

Seguim tombant i analitzant-ho tot. Però, abans, parem a fer una cerveseta artesanal. Com no podia ser d’altra manera.

Ara sí, amb les piles carregades i, si pot ser, encara més alegres, seguim la ruta.

Ens fixem molt en les paradetes gastronòmiques, projectes molt interessants, pioners i molt rellevants, que seran el futur de la gastronomia d’autor, com són els gelats de Delacrem, El Sifó d’en Garriga de La Cuina d’en Garriga, els plats japonesos del xef Kenji Ueno (dels restaurants Aiueno i Can Kenji), els formatges de llet crua de Mas d’Eroles

Es fa de nit. Tot agafa un to diferent i es converteix en un ambient elegant, jove i festiu. Però ja se’ns esgoten les piles. Estem plens i cansats. Demà més i millor. Això diuen, no? Ja veurem què ens depara el dia…

Comencem bé el següent dia, amb una agradable temperatura i gaudint de l’ambient que, de bon matí, reflecteix l’esdeveniment. Famílies amb nens, gent de totes les edats i curiosos, comencem a tombar pel TNC … i així, sense adonar-nos-en, passa el dia fugaçment.

Finalment, amb la imatge de sota, volem acabar la nostra crònica de la inoblidable experiència a l’”All Those Food Market” d’enguany. Desitgem tornar-hi. I als que no hi heu anat encara, us animem a assistir-hi!

Gràcies, i fins una altra, foodies!

Restaurants de Catalunya.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada