The cake man bakery al Honey-b, passió pel dolç més sa

Es tracta d’una pastisseria de Barcelona que no segueix les pautes de sempre, ja que diferents pastissers poden exposar els seus productes en un mateix espai.

El local té un toc vintage i tendre, a l’utilitzar fustes i tons pastel, té un gran aparador, on exposen pastissos, i a dintre, un altre expositor amb diferents elaboracions.

‘The cake man bakery’ d’origen australià, aprenia a fer pastissos amb la seva mare i la seva àvia, qui li varen traslladar la seva passió per la cuina, que seguiria desenvolupant, treballant en diferents locals (batejat amb aquest nom per ser l’únic home que feia pastissos en els restaurants on treballava).

Algunes de les seves elaboracions són: pastís de xocolata vegana, pastís de riccota i llavors de rosella, galeta de vainilla amb melmelada i ‘plum cakes’.

Ous de corral, farina i sucre orgànics són utilitzats en les elaboracions d’aquest artesà del dolç. Però, no només això… la creativitat el mana! Sempre generant amb passió propostes saludables i amb opcions sense gluten, sense lactosa o, fins i tot, postres vegans, per a què la seva cuina sigui apta per al màxim de persones.

Esperem que us hagi agradat el post, ens veiem en altres publicacions!
Restaurants de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.