CREPERIA ESQUITX | Color i gust a la ciutat de Reus

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Restaurants de Catalunya va visitar fa poc un lloc reconegudíssim de la ciutat de Reus, capital del Baix Camp. Es tracta d’un establiment que porta molts anys endolcint la vida de tothom que passa per davant de l’església Prioral de Sant Pere. Ens referim a la Creperia Esquitx, qui just va celebrar el passat dia 21 de Juny els 15 anys de la seva inauguració. En aquesta efemèride, a part d’una gran celebració, hi vàrem trobar l’actuació d’un Dj i d’una batucada, a més d’una bona sorpresa: es regalaven crepes de xocolata a totes les persones que entraven al local per a celebrar l’aniversari. Van arribar a repartir, en tres hores, fins a sis-centes quinze crepes! Sona increïble, però la creperia té un públic fidel dins la ciutat que no va faltar a la cita.

I és que el seu propietari, i el seu jove equip, fan unes combinacions de sabors per a tots els gustos. Des de que van començar, amb una reduïda carta de només deu tipus diferents de crepes, fins a oferir les més de cinquanta combinacions de crepes actuals, tant dolces com salades, han passat ja, ni més ni menys, que 15 anys! Les combinacions de gustos són majoritàriament d’invenció pròpia dels membres treballadors de la creperia, als qui no els són estranyes les noves tendències culinàries.

Això sí, la recepta de la crep, és la mateixa des de fa quinze anys, quan el jove Gerard, aprenia la recepta d’origen belga del seu tiet, mentre treballava a una gelateria fent barquets, cons de galeta, crepes i gofres. Després d’aprendre els secrets de l’elaboració d’una bona massa, va començar a desenvolupar, primer amb la seva família i més tard en solitari, la idea de muntar una creperia a la seva ciutat, Reus, per tal de donar-li vida, creant un lloc on quedar amb la família i amics, passar una bona estona, prendre bones crepes, refrescos, cafès i granissats.

Des del principi, la Creperia Esquitx va tenir una gran acceptació i públic a la ciutat, cosa que es va tornar a demostrar a la celebració dels quinze anys, quant un cop més, van omplir la plaça de gent degustant les seves elaboracions.

El projecte encara té molta vida i és que tenen pensat reformar el local per seguir millorant el servei i continuar, com sempre han fet, oferint la millor i més deliciosa manera de donar color i gust a la ciutat de Reus. 

Esperem que us hagi agradat el post, ens veiem en altres publicacions!
Restaurants de Catalunya

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada