El Flako, el primer ‘cereal bar’ de Barcelona.

El Flako és el primer bar de cereals de Barcelona, un concepte famós al nord d’Europa i als EUA, exportat pels seus gerents, els quals van descobrir els bars de cereals en un viatge i van voler muntar un local similar a la seva ciutat.

L’objectiu del local és fer tornar a la infància als seus clients, amb bols de cereals nacionals, internacionals, ecològics, baixos en sucres i combinats entre ells. Tots, amb diferents llets i complements, per a fer esmorzars i berenars plens de color.

El local és petit, però té una gran reputació i cada dia tenen clients nous desitjosos de provar el concepte, que està ambientat en els anys 70,  moment en el que hi va haver el boom dels cereals, amb la sortida al mercat de marques que encara avui són famoses. El seu nom prové de ‘Flakes’, cereals en anglès, i van obrir el dia mundial dels cereals, tot per donar potència al concepte del local.

Ofereixen dues opcions: escollir les combinacions que desitgis d’entre els més de 150 tipus de cereals i 15 tipus de llet (per exemple, llet de vaca o vegetal)  i complements com galetes, espurnes de xocolata, gominoles, iogurt o fruita; o bé, escollir alguna de les sis combinacions que ja estan fetes pel bar de cereals.

No només això, al bar de cereals també tenen batuts, sucs, cafès i ‘pop tarts’, per a fer esmorzars i berenars únics i complerts a Barcelona.

Esperem que us hagi agradat el post, ens veiem en altres publicacions!
Restaurants de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.